Quornbullar i currytomatsås med fluffigt mos

Må hända att det inte alls ser så gött ut, men mmmmmm det var det. Victor har tjatat på att man måste ha mjölig potatis för att göra potatismos, och att mitt potatismos brukar vara för klumpigt :C Men han har rätt gällande konsistensen, denna blev riktigt fluffig (dock tycker jag faktiskt i allmänhet om när det är lite klumpigt, då känns det hemlagat)! Jag gillar verkligen quornbullarna som finns att köpa på typ Ica och dylikt. De kan man verkligen ha som ersättning mot köttbullar, det är sannerligen inga äckliga sojabitar. Förutom i min goda currytomatsås är de supergoda till lingonsylt och gräddsås :)
Vi stekte bara quornbullar och hade ner i en enkel och vanlig tomatsås (ni vet med lök, vitlök, passerade & krossade tomater, salt & peppar...) som var kryddad med 1 röd peppar, thai red curry paste, curry och cayennepeppar.
Potatismos kan väl vem som helst göra. Men för denna krämiga konsistens använde vi mjölig potatis mosad tillsammans med grädde, smör, salt & peppar.

Kommentarer
Trackback