Chokladbiskvier

 
 
 
 
En liten fuskig variant på den lyxiga chokladbiskvin, men ack så god och fin ändå! Seg mandelbotten, fluffig chokladfyllning med ett tunt lager mörk choklad som täcke <3
 
- 300 g mandelmassa
- 1 äggvita
 
- 100 g rumsvarmt smör
- 1 dl florsocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 tsk kakao
 
- 125 g mörk choklad, smält

Riv mandelmassan grovt och rör ihop med äggvitan. Forma små bollar och platta ut till kakor på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i 175° i 12 minuter. Låt svalna helt på galler.
Gör fyllningen så länge: Vispa det rumsvarma smöret med sockret och kakao till en jämn smet. Bred sedan på de svalnade kakorna. Doppa i choklad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0