Kanelfärssås och spaghetti



Nu var det ett tag sedan detta lagades - jag råkade hitta bilden nu (som slarvigt togs efter att jag redan smakat och tyckte att fan detta var så gott så jag borde dela med mig av det) - så jag minns inte de exakta ingredienserna. Eller rättare sagt, Victor minns inte de exakta ingredienserna. Det var han som lagade :)
Men detta är en mysig vintermiddagsrätt med lite sting, som man definitivt bör testa!

För två portioner:

- 8 minitomater/2 stora tomater (minitomater gör det både sötare och framförallt syrligare, jag föredrar stora tomater)
- lite rapsolja
- 1/2 gul lök
- 1/2 paket Quornfärs
- 1/2 burk creme fraiche
- kanel, paprikakrydda, salt & peppar efter smak
(ta mycket kanel!)

- 2 port. spaghetti

Börja med att steka tomaterna i lite rapsolja tills de börjar mjukna. Addera hackad lök, och mosa tomaterna till slut när de "känns redo". När löken "smält" och blivit lite genomskinlig liksom, så lägger man till färs. Stek ett tag tills det fått lite färg, sedan rör man i creme fraichen. Krydda och smaka av! Kom ihåg att spaghetti stjäl mycket smak, så gör det gärna lite extra spicy.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0