Fyllda champinjoner
Äsh. Hann inte få ett kort på de här heller. Och jag som trodde jag hade stenkoll på att fota allt. Nåja.
Jag har för mig att de här är goda? Haha. Jag minns inte ens om jag hann smaka på dem. Men förmodligen. Förmodligen är de även godast när de kommer direkt från ugnen, när de är varma och lite krispiga.
- ca. 36-40 champinjoner
- 2 lökar
- 1 rejäl klick smör
- 2-4 vitlöksklyftor
- salt & peppar
- 1/2 paket creme frâiche
- 2 msk ströbröd
- lite riven parmesan
Bryt försiktigt av stjälkarna på champinjonerna, och finhacka dem tillsammans med löken. Det bryner man tillsammans med smör i stekpannan, adderar vitlök, smakar av med salt och peppar. Klicka ner creme frâiche och strö över ströbrödet, rör om. Smaka av.
Klicka ner i champinjonerna, och strö över lite parmesan.
Baka i ugnen i 200° i ca. 10 minuter.
Jag har för mig att de här är goda? Haha. Jag minns inte ens om jag hann smaka på dem. Men förmodligen. Förmodligen är de även godast när de kommer direkt från ugnen, när de är varma och lite krispiga.
- ca. 36-40 champinjoner
- 2 lökar
- 1 rejäl klick smör
- 2-4 vitlöksklyftor
- salt & peppar
- 1/2 paket creme frâiche
- 2 msk ströbröd
- lite riven parmesan
Bryt försiktigt av stjälkarna på champinjonerna, och finhacka dem tillsammans med löken. Det bryner man tillsammans med smör i stekpannan, adderar vitlök, smakar av med salt och peppar. Klicka ner creme frâiche och strö över ströbrödet, rör om. Smaka av.
Klicka ner i champinjonerna, och strö över lite parmesan.
Baka i ugnen i 200° i ca. 10 minuter.

Kommentarer
Trackback