Lunchscones med oliver & soltorkade tomater





Har inte så mycket att tillägga förutom att jag älskar bröd på alla sätt och vis.
Ljuvligt gott.


Och så har du något varmt och medelhavsigt att avnjuta medan du huttrande skådar ut genom fönstret på all detta regnsnöiga aprilväder. Låt gå att det är en smula godare med brieost på också.

- 7 1/2 dl vetemjöl (jag tog 6 dl vetemjöl och 1 1/2 dl rågmjöl)
- 1 tsk salt
- 1 1/2 tsk bakpulver
- 3 1/2 dl mjölk
- några oliver, hackade soltorkade tomater och lite bladspenat

Allt torrt först. Sedan i med mjölken. Och så arbetar du ner det goda.
Forma små scones på en plåt med bakplåtspapper och kör in mitt i ugnen i 225° i ca. 15-20 minuter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0